Projecte

#escoltemelpati és un projecte per imaginar, redissenyar i construir col·lectivament el pati de l’Escola Josep M. Jujol. Persegueix dos objectius molt clars: millorar l’acústica del pati cobert i enfortir la comunitat educativa de l’escola.

PROCÉS ESCOLTEM EL PATI_Página_02
Som conscients que tenim algunes alertes que de primeres dificulten el procés: la catalogació patrimonial de l’edifici, la falta de recursos econòmics i la dimensió i diversitat sociocultural de l’escola. No obstant això, preferim entendre aquestes alertes com a reptes i engegar un projecte capaç d’aglutinar a tota la comunitat educativa per trobar solucions, un projecte que arribarà fins a on siguem capaços de portar-ho, però que segur ens aportarà un aprenentatge més que interessant!

PROCÉS ESCOLTEM EL PATI_Página_04

#escoltemelpati formarà part del projecte curricular del curs 2014-15 i durarà tot el cicle lectiu. Però aquest projecte té un caràcter diferent als projectes escolars d’anys anteriors: aquesta vegada ens involucrem equip docent, famílies, alumnat i monitoratge! Tothom podrà prendre part de forma activa!

PROCÉS ESCOLTEM EL PATI_Página_03

El procés d’ #escoltemelpati es desenvoluparà en 3 fases: CONÈIXER, DISSENYAR I CONSTRUIR, i dedicarem un trimestre a cada fase. Des de l’escola cada curs treballarà al seu nivell en funció dels objectius de cadascuna de les fases. Des de les famílies, analitzarem la informació i treballarem també cada fase en un ambient festiu. Tot això, coordinat des de diversos equips de treball temàtics (comunicació, imatge, reporters, etc…) i mixts (mestres, famílies i monitors).

Ver entradas relacionadas